تبلیغات
آیا می‌دانید - آیا ظروف شیشه‌ای داغ شکننده‌تر هستند؟
آیا می‌دانید
علم است که آینده را می‌سازد

مرتبه
تاریخ : سه شنبه 4 فروردین 1394
دمای بالا مشکلی برای ظروف شیشه‌ای ایجاد نمی‌کند، بلکه توزیع غیریکنواخت دماست که مشکل‌ساز است. اگر لیوانی را درون یخچال بگذارید و دمای آن را تا ۴ درجه سلسیوس پایین بیاورید، و سپس آب جوش درون آن بریزید، کف لیوان تقریبا بی‌درنگ به دمای ۱۰۰ درجه سلسیوس می‌رسد. از آنجایی‌که شیشه عایق خوبی است، چند ثانیه طول می‌کشد تا گرما به دیواره لیوان برسد.

به گزارش وبسایت خبری «آیا می دانید»  به نقل از مجله دانستنیها ، اختلاف دمای ۹۶ درجه‌ای باعث می‌شود محیط کف لیوان حدود ۱۸/۰ میلی‌متر منبسط شود، در حالی‌که اندازه دیواره لیوان ثابت می‌ماند. این اختلاف ابعاد، تنشی ناگهانی به لیوان وارد می‌کند که باعث شکستن لیوان می‌شود.



امیدوارم مورد پسند شما واقع شده باشد...

وبسایت خبری آیا می دانید

www.ayao.ir




طبقه بندی: علمی و آموزشی، 
برچسب ها: ظروف شیشه‌ای،
ارسال توسط admin
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
امکانات جانبی
ayao

قالب وبلاگ