تبلیغات
آیا می‌دانید - چرا ظرف غذا در‌مایکرو ویو داغ نمی‌شود؟
آیا می‌دانید
علم است که آینده را می‌سازد

مرتبه
تاریخ : یکشنبه 2 فروردین 1394


اجاق‌های مایکرو ویو همان‌طور که از نامشان پیداست با امواج مایکرو ویو کار می‌کنند. موج‌های مایکروویو، امواج رادیویی با طول موج کوتاه هستند که مثل پرتوهای مرئی نور، بخشی از طیف الکترو مغناطیسی را تشکیل می‌دهند. این امواج در برخورد با یک ماده ممکن است منعکس، منتشر یا جذب شوند. مواد فلزی این امواج را کاملا منعکس می‌کنند.

به گزارش وبسایت خبری «آیا می دانید»  به نقل از مجله دانستنیها ،مواد غیرفلزی مثل شیشه و پلاستیک امواج را از خود عبور می‌دهند و موادی که در ساختمان آنها آب وجود دارد مانند غذاها انرژی این امواج را جذب می‌کنند. موادی توسط پرتوهای مایکرو ویو گرم می‌شوند که بتوانند این امواج را جذب کنند و موادی پرتوهای مایکرو ویو را جذب می‌کنند که دارای رطوبت یا آب باشند. پس شیشه و پلاستیک که رطوبت ندارند، توسط مایکرو ویو گرم نمی‌شوند. بنابراین در فرهای مایکرو ویو، غذا داغ می‌شود و ظرف آن سرد می‌ماند.


امیدوارم مورد پسند شما واقع شده باشد...

وبسایت خبری آیا می دانید

www.ayao.ir




طبقه بندی: علمی و آموزشی، 
برچسب ها: مایکرو ویو، غذا،
ارسال توسط admin
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
امکانات جانبی
ayao

قالب وبلاگ