تبلیغات
آیا می‌دانید - چرا ناخالصی‌ها، دمای جوش آب را افزایش می‌دهند؟
آیا می‌دانید
علم است که آینده را می‌سازد

مرتبه
تاریخ : یکشنبه 2 فروردین 1394


وقتی ظرف آب را حرارت می‌دهیم انرژی جنبشی ذرات آن افزایش می‌یابد و همه مولکول‌ها توانایی فرار از فاز مایع را پیدا می‌کنند. در واقع در حالت جوش، مولکول‌ها نسبت به هم حرکت‌های سریع دارند و در ظرف زیر و رو می‌شوند. در این وضعیت تبخیر (ورود مولکول‌ها از فاز مایع به فاز گازی) از کف، وسط و سطح اتفاق می‌افتد.

به گزارش وبسایت خبری «آیا می دانید»  به نقل از مجله دانستنیها ،وقتی یک ناخالصی مثل نمک به آب افزوده می‌شود، ذرات ناخالصی بین مولکول‌های آب قرار می‌گیرند و به مولکول‌های آب اجازه نمی‌دهند به راحتی فاز مایع را ترک کنند، مثل اینکه مولکول‌های آب را گرفته باشند. به این ترتیب مولکول‌های آب برای بخار شدن به انرژی بیشتری نیاز دارند و دمای جوش آب افزایش می‌یابد.


امیدوارم مورد پسند شما واقع شده باشد...

وبسایت خبری آیا می دانید

www.ayao.ir




طبقه بندی: علمی و آموزشی، 
برچسب ها: آب جوش، دما،
ارسال توسط admin
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
امکانات جانبی
ayao

قالب وبلاگ