تبلیغات
آیا می‌دانید - چرا زرده تخم‌مرغ زرد است؟
آیا می‌دانید
علم است که آینده را می‌سازد

مرتبه
تاریخ : شنبه 1 فروردین 1394


رنگ زرده تخم‌مرغ، از موادی به نام گزانتوفیل‌ها به وجود می‌آید که رنگدانه‌های زرد هستند. این رنگدانه‌ها از غذایی که مرغ می‌خورد تأمین می‌شود. رنگ زرده هم با توجه به میزان  رنگدانه موجود در غذای مرغ، از زرد کمرنگ تا نارنجی متغیر است. این مواد پس از جذب از دستگاه گوارش، وارد جریان خون پرنده شده و به همین شکل در زرده تخم‌مرغ ذخیره می‌شوند.

به گزارش وبسایت خبری «آیا می دانید»  به نقل از مجله دانستنیها ،مقدار رنگدانه در جیره غذایی، مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده رنگ زرده است. معمولا مقداری از رنگدانه‌ها در مواد تشکیل‌دهنده جیره غذایی مرغ موجود است و اگر لازم باشد مقداری هم به عنوان تأمین رنگ زرده به غذا اضافه می‌شوند. مواد اصلی جیره‌، نقش بسیار مهمی در تعیین رنگ زرده دارند. رنگدانه‌های مصنوعی که توسط شرکت‌های تجاری تولید می‌شوند، با افزودن مقدار توصیه شده به جیره غذایی مرغ، به راحتی رنگدانه را تأمین می‌کنند.


امیدوارم مورد پسند شما واقع شده باشد...

وبسایت خبری آیا می دانید

www.ayao.ir




طبقه بندی: علمی و آموزشی، 
ارسال توسط admin
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
امکانات جانبی
ayao

قالب وبلاگ